Kontakt

Om mig

Att hjälpa andra har alltid varit en självklarhet för mig, oavsett om det gäller familj och vänner eller inom något av de yrken jag tidigare haft.

 

För många år sen gick jag in i den s.k. "väggen". Och när sjukvården inte ville hjälpa mig med annat än  en massa tabletter, så bestämde jag mig för att prova andra alternativ och började gå på Holistisk Yoga, Meditation, Healing och göra kost- och livsstilsförändringar. Sakta mådde jag bättre och bättre och kunde successivt sluta med alla mediciner, min stressnivå sjönk, min kroniska värk i kroppen minskade. Där startade mitt stora intresse att lära mig mer om healing, mediumskap, meditation, personlig inre utveckling och framför allt tankens kraft. Jag drömde om att kunna hjälpa andra, så som jag själv blivit hjälpt, och idag arbetar jag med det jag älskar, nämligen att hjälpa och vägleda andra till att må bättre.

 

Min nya väg började våren 2011 då jag anmälde mig till en Reiki healing-kurs och sen har den ena kursen och utbildningen efter den andra kommit i min väg och jag älskar att vidareutbilda mig och fortsätta utvecklas.

 

Jag är utbildad/diplomerad/certifierad i bl.a:
Reiki healing I o II,  Personlig inre utveckling, Mentalt mediumskap, Intuitiv healing, Grundkurs i Tarot, Regressionsterapi,  Energiflöde (Husrening), Fördjupad medial utbildning (Seanser), Intuitiv Tarot
®, Läkande samtal, Livscoach, AromaTouch Technique, Essential oil specialist, Essential Emotions Coach, Hotstone massage enl MDT med eteriska oljor samt Symphony of the cells behandling.

 

Min nyfikenhet och vilja att utvecklas leder mig hela tiden in på flera spännande vägar och utbildningar. Sedan 2018 arbetar jag även med terapeutiska eteriska oljor, både i mina behandlinar men även som utbildare/mentor för de som sjäva vill lära sig använda dessa fantastiska gåvor från naturen.


 

Varmt välkommen till Harmonikällar'n!

 

/Patricia

Kontakt

Jag tar  enbart  emot kunder efter överenskommelse,

pga att jag inte kan ta emot besökare under tiden

jag ger  behandling.


Du kan enkelt boka tid via min Boknings-sida genom att klicka HÄR!Eller ring, SMS:a på 070-786 02 70 (vardagar 10-18) eller skicka ett e-mail till info@harmonikallarn.se


Hitt hit, klicka här

 

OBS! Alla ombokningar ska ske senast 24 tim före avtalad tid, annars måste jag debitera dig för tiden.Vision

Min vision är att Harmonikällar´n ska erbjuda en variation av behandlingar och aktiviteter i den holistiska andan, omtanke för både kropp & själ.
Harmonikällar´n

Besöksadress: Odengatan 4

Postadress: Källgatan 3

736 30 Kungsör

070-786 02 70

info@harmonikallarn.se